Over ons

Vanaf dag 1 heeft Jean-Marie Vancoppenolle zich gefocust op service, kwaliteit en kennis. Ze behoren dan ook tot het DNA van de organisatie. Een DNA dat ook verder word doorgetrokken naar de volgende generatie. Ook zoon Pieter legt er bij elke medewerker de nadruk op dat het unieke kijkcomfort van elke klant centraal moet staan. Bij Optiek Talpa krijgt elke klant een gepersonaliseerde aanpak van a tot z. Een service die blijvend is, dus ook na verkoop blijft elke klant welkom om zijn bril in topvorm te houden.

Service na verkoop

Wij staan ​​klaar om u snel en effectief te helpen. De kwaliteit van onze opticiens staat gelijk aan de kwaliteit van onze producten.


U kunt bij ons altijd kosteloos terecht voor oa:


Ultrasone reiniging van uw bril.

Vervangen van neuspads en oortips.

Herstellen en bijregelen van uw bril.

Bijvullen van uw brillenspray.

...

Partnership Ziekenfondsen

Door de nauwe samenwerking tussen Optiek Talpa en alle ziekenfondsen geniet u als klant het hele jaar door extra kortingen en promoties.


We zijn erkend door alle ziekenfondsen.


Oogmetingen

Heeft u het gevoel dat uw zicht verslechtert is of bent u gewoon benieuwd naar de gezondheid van uw ogen? Kom dan gratis en volledig vrijblijvend langs voor een oogmeting. Onze opticiens staan ​​klaar om u te helpen.Uw zicht is een belangrijk zintuig. Het is dan ook aanbevolen om elke twee jaar door ons als vakopticien / optometrist uw ogen te laten nakijken.

Ons ervaren team staat klaar

Ons team staat klaar om u te adviseren.

Kom kennis maken met de volledige collectie.
Een trendy keuze en een uitmuntende service zien wij als een van onze grootste troeven.
Een unieke keuze in verschillende stijlen en voor elk budget.

We geven volle aandacht aan uw wensen, rekening houdend met de juiste pasvorm en uw persoonlijkheid.